Ensor Unmasked Experience

Welkom in de wondere wereld van James Ensor, waar kunst en culinaire creativiteit samenkomen. Chef Terence McGarrity en zijn team nemen u mee op een reis door de tijd. In de kleine Ensor kamer ontdekt u verschillende hints en tips uit Ensors leven, van zijn geliefde bloemen tot objecten die zijn moeder verkocht in het winkeltje in de Vlaanderenstraat.

Deze culinaire beleving is niet alleen een eerbetoon aan Ensor maar ook aan onze geliefde Oostende. Daarom gebruikt Chef Terence enkel lokale producten van en rond Oostende. Elk gerecht dat u geserveerd krijgt, is geïnspireerd op een schilderij of tekening van James Ensor. Geniet!

Iedere avond kan je de Ensor Unmasked Experience tafel reserveren van 4 tot 6 personen.  

105 euro/pers. (excl. drank) 

150 euro/pers. (incl. 1 Ensor cocktail, 1 witte wijn, 1 orange wijn, 2 rode wijnen, waters)

Het menu

JOIN NEWSLETTER PAROLES PAROLES

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en evenementen in het Paroles Paroles Restaurant, Paroles Paroles Café en  Paroles Paroles Eventcafé

Je gegevens zijn veilig en versleuteld en zullen enkel worden aangewend om het nieuws van Paroles Paroles naar jouw mailbox te sturen.

JOIN TEAM PAROLES PAROLES

Op zoek naar een job in de horeca? Laat je gegevens hieronder achter en wij houden je op de hoogte van zodra er een vacature beschikbaar is.
intresse in*
ik kan werken als*
intresse in*
ik kan werken als*

*meerdere keuzes mogelijk